Beställ jullåda från Gårdssällskapet

Namnlo_s_design_3_

Den godaste julmaten från svenska ekogårdar och mathantverkare. Beställ hem julmaten till din dörr för en riktigt god jul!

Den godaste julmaten:

Jullådan

Räcker till 4–8 personer
Vår mest populära jullåda med klassisk julmat!

Räcker till 4–8 pers

Vår mest populära jullåda med klassisk julmat!

För dig som vill ha ett julbord med julens alla klassiker. Som ekologisk julskinka, sill och gravad regnbågslax. 

1 795 :-

Stora jullådan

Räcker till 8–12 pers
Vår största låda med ännu mer julmat!

Räcker till 8–12 pers

Vår största låda med ännu mer julmat!
Här räcker julmaten till många. Du får stor ekologisk julskinka, revbensspjäll, mer prinskorv och sill. 

2 195 :-

Gårdssällskapets Jullåda får 10 av 10. Den bästa julskinkan vi någonsin ätit!

- Catarina König "Matfashionistan"

Viltjullådan

Räcker till 4–6 pers
Julmat från skogen. 

Räcker till 4–6 pers

Julmat från skogen. 
Julbordet för dig som gärna byter de klassiska smakerna mot vildsvin och hjort. Lite vildare, lite mer smak.

1 795 :-

Nitritfria jullådan

Räcker till 8–12 pers

Julmat helt utan nitrit.

Räcker till 8–12 pers

Julmat helt utan nitrit.
Julens goda klassiker i nitritfri version. En jullåda med ekologisk och KRAV-märkt julmat från svenska ekogårdar.

1 695 :-

Älskade mathantverkare

De kokar sylt när andra har semester. Passar kallröken i skogsbrynet timmar i sträck och ystar ost flera månader i förväg. Allt för en enda sak: stark kärlek till god mat och ett fantastisk hantverk.

Följ med och hälsa på mathantverkarna bakom din jullåda!

Berit på Rönngården


På Rönngården i Jämtland hittar vi Berit som kokar hjortonmarmelad till din julmat. Med hink i skogen plockar hon bären, och hemma i köket förvandlas det till guld.

Kika in i Berits kök

Skärvångens Bymejeri


Hos Kim, Mathias, Patrik och ett glatt gäng på Skärvångens Bymejeri i Jämtland har brieostarna i Jullådan och Stora jullådan ystats. Att de brinner för hantverket och att det så gott som regnar medaljer i SM i mathantverk över dem märks såklart på smaken.

På besök i Bymejeriet

Margona på Fågelberget


Här, med sin storslagna utsikt på Fågelberget, har Margona styckat, torkat och kryddat viltkött till våra jullådor hela hösten. Hennes korvar hittar du i vår Viltjullåda, och som tillval.

Så ska viltkorv kryddas enligt Margona

Martin i Vilhelmina


I Vilhelmina skapar Martin Bergman delikatesser som vunnit många medaljer i SM i mathantverk. Martins gravade regnbågsfilé och varmrökta fjällröding finns i vår Jullåda, Stora jullåda & Viltjullåda och som tillval. 

Här jobbar de nattskift för att hålla liv i elden