Finknäcke

Ett tunt ekologiskt surdegsknäcke med fin rågsmak. Passar fint till ost. Bakat för hand på ekologiska råvaror och kulturspannmål i surdegsbageriet Lokal Eko i Kumla.

Beskrivning

Ett tunt ekologiskt surdegsknäcke med fin rågsmak. Passar fint till ostbrickan, maten eller med smör och ost. Bakat för hand på kulturspannmål i det ekologiska surdegsbageriet Lokal Eko i Kumla. Knäcket är KRAV-certifierat hela vägen från bonden till din hand.

En hälsning från Lokal Eko

"Knäckebröd bakar vi av Petkusråg, en gammal rågsort som Adam Arnesson på Jannelunds Gård utanför Mullhyttan i Närke odlar. Vi maler rågen själva i vår virvelkvarn och tar med hela kärnan så inga nyttigheter går förlorade. Vi blandar degen och låter den stå med surdegskultur tills den är helt genomsyrad. Degen kavlar vi så tunt det går och bakar i ugnen till sin mörkbruna färg. Knäckebrödet innehåller endast mjöl, surdeg, salt och knappt något vatten när den torkat. Du kommer känna det på smaken.

Innehållsförteckning: Råg*, vetemjöl, salt, backtimjan. *KRAV

Mer information

Mer information
Bundle Points 1
Replacement Product SKU 40181
Ursprungsmärkning KRAV