Beskrivning
Långkokstider
Vinterhalvåret är här och med den ett skafferi av rotfrukter, örter och kål. Tillsammans med riktigt gott kött puttrandes i en gryta får du den mest smakrika och värmande måltid du kan tänka dig. Vi har valt ut ekologiska detaljer som lämpar sig i långkok eller som stekar. Och för att göra dina grytor ännu mustigare packar vi med märgben och bacon!
Grytornas gryta
Koka en boeuf bourguignon på högrev – med sällskap av alspånsrökt bacon – i flera timmar. Resultatet? En smakrik, mustig gryta med en hint av röksmak från baconet... otroligt gott! De färdigtärnade grytbitarna funkar också bra att använda.
Klassisk söndagsstek
En vitlöks- och örtspäckad fransyska som får gå länge på låg värme i ugnen kommer garanterat göra succé bland middagsgästerna. Fransyskan har en kraftig köttsmak och är en fantastiskt god, ibland förbisedd, detalj! Karrén gör sig också bra som stek.
Från svenska ekologårdar med god djurhållning
Allt kött i lådan är gräsbetat och kommer från svenska ekogårdar med god djurhållning.
Alltid färskt och mörat kött
Köttet är mörat och levereras alltid färskt och vakuumförpackat.
Hur många måltider är det?
Ger ca 36 vuxenportioner.
Beräknat på 150 g kött/måltid och att lådan innehåller ben.