JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare.
Vårt påskpaket med klassisk påskmat!
KRAV-märkta gårdsägg, inlagd sill, ekologisk nötfärs och prinskorv. Fjällfisk från Norrland med tillhörande delikatessås. Räcker till 3-4 personer.
Varmrökt fjällröding från Bergmans Fisk & Vilt i Vilhelmina. Rödingen varmröks med alspån vilket ger fisken en tydlig, välbalanserad röksmak. Ta försiktigt bort skinnet och servera fisken hel tillsammans med vår delikatessås. Fjällrödingen är uppväxt i strömmande kallt fjällvatten vilket gör fiskköttet fast och smakrikt.
Innehållsförteckning:Fjällröding, salt, rökt på alspån
Citrongravad regnbågsfilé från Vilhelmina i Lappland. Efter att fjällfisken har fiskats upp ur Malgomajsjön gravas den hos Martin Bergman för hand. Hantverket som förädlats i generationer har gjort honom till flerfaldig guldmedaljör i fiskklassen i SM i mathantverk.
Innehållsförteckning: Regnbåge (svenskodlad), salt, socker, citronskal, vitpeppar.
Vår egen sås! Framtagen för att serveras till våra rökta och gravade fiskar. En krämig variant av hovmästarsås som med lite mer syra, grädde och tydlig karaktär av senap balanserar röksmak och gravade fiskar utmärkt.
Innehållsförteckning: Grädde (visp 40%), svensk pressad rapsolja, vatten, gult senaps- frö, socker, ättika, vinäger (innehåller sulfit), salt, kryddor, dill.
Mångsidig klassiker! Våra kunder berättar ofta vilken skillnad det är mellan vår nötfärs och den de köper i butik. Vår nötfärs får lättare fin stekyta eftersom den släpper från sig mindre vätska.
Innehållsförteckning: 100 % malt ekologiskt och KRAV-märkt nötkött från Sverige.
Fetthalt: 12%.
Varsamt kryddad prinskorv med hög kötthalt och omsorgsfullt handknuten med riktigt fjälster. Görs på ekologiskt fläskkött från bland annat Åsbergby gård.
Innehållsförteckning: Svenskt griskött*, och nötkött*, vatten, fett från fläsk*, salt, kryddor* (bla muskot, ingefära), lök*, socker*, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. *Ekologisk ingrediens, flätad i fårfjälster.
KRAV-märkta ägg från Alsbo Ägg i hjärtat av Dalarna. Våra ägg kommer från frigående höns som haft gott om utrymme att röra sig och njuta av utevistelse. De äter vegetabiliskt foder som till stor del kommer från den egna gården, helt utan naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel. Tack vare tuppar i flocken skapas en harmonisk och naturlig miljö.
Äggen packas varsamt av familjeägda Alsbo Ägg, beläget i hjärtat av Dalarna – där kvalitet och omtanke står i fokus.
Innehållsförteckning: 100 % ekologiskt och KRAV-märkt Ägg från Sverige.
Inlagd löksill från Bergmans Fisk & Vilt i Vilhelmina. Handskurna sillfiléer inlagda i en klar lag med lök, morot och kryddpeppar.
Innehållsförteckning: SILL ( clupea herengus ), socker, vatten, ättika, lök, morot, kryddpeppar, salt.
Näringsvärde per 100g Energi 1050kj/250kcal. Fett 15g Varav mättat fett 3,3g, enkelomättat 5,6g fleromättat 3,4g. Kolhydrater 19g Varav sockerarter 16g. Protein 10g Salt 3g
* Obligatoriska fält
Här har vi samlat våra favoriter till påskbordet från våra skickliga mathantverkare och duktiga ekobönder.
Varmrökt fjällröding 1 x ca 500 g
Citrongravad regnbåge 1 x ca 400 g
Delikatessås till fisken 1 x ca 130 g
Inlagd löksill 1 x ca 150 g
KRAV-Ägg 6-pack ca 370 g
Nötfärs 1 x ca 450 g
Handknuten prinskorv ca 300 g
All mat har en hållbarhet som sträcker sig bortom påsk!