Mat för en riktig festmåltid
Fira en pappa du håller kär med vår Fars dag-låda! Vi har fyllt den med vårt allra finaste ekologiska kött och delikatesser – perfekt för en lyxig kväll. Det här får du i lådan:
Tilltugg: Hantverksmässigt gjord chark från Margona på Fågelberget, lufttorkat och fullmatad med smak.
Förrätt: Kallrökt regnbågsfilé, varsamt rökt med granris och sälgved – en smakupplevelse från Bergmans i Vilhemina.
Huvudrätt: Mör, gräsbetad oxfilé från våra finaste nötdetaljer, perfekt för en riktigt festlig måltid. 100% KRAV-märkt och ekologiskt.
Dessert: Hemkokt marmelad från Berit på Rönngården, krämig brieost från Skärvångens Bymejeri och sprött finknäcke från ekobageriet Lokal.
Ekologiskt färskt kött från svenska gårdar
Vårt kött levereras färskt. Det kommer från ekologiska gårdar där djuren är uppfödda på gräs och örter, och tillbringar många månader utomhus. Förutom att det gör stor skillnad för smaken främjar det den biologiska mångfalden. Bra va?!
Prisbelönt mathantverk
Våra vänner på Skärvångens Bymejeri har vunnit guldmedaljer i SM i mathantverk för sin brieost som du hittar i lådan. Låt den med fördel bli rumstempererad innan servering för att få fram aromerna. Även Lokal, ett ekologiskt bageri utanför Kumla, och Martin på Bergmans Fisk & Vilt i Vilhelmina har tagit hem priser för sina fantastiska hantverksmässiga fisk.
Underbart god chark och hemkokt marmelad
Uppe på Fågelberget, norr om Strömsund, bor Margona som lufttorkar och kallröker vårt ekologiska kött och vilt. Resultatet blir charkdelikatesser fullmatade med smak!
Marmeladen, som lirar fint med brieosten, kokar Berit för hand hemma på Rönngården i Jämtland. Här görs allt för hand: från att plocka bär till att knyta etiketter på burkarna.
Begränsat antal
Fars dag-lådan har vi i ett begränsat antal. Passa på att beställa! PS. Köper du den med din Stamkundslåda som tillval är den 100kr billigare!
Hur många portioner är det?
Fars-dag lådan är beräknad att räcka till 4-5 generösa portioner. Kom ihåg, det som inte går åt kan du frysa in.