ca 40 min
ca 4 port
Biff Rydberg
- 600 g oxfilé
- 700 g potatis
- 2 stora gula lökar
- 50 g smör
- 3 msk rapsolja
- Salt och peppar
- Grov senap och persilja till servering
- Äggulor till servering
Biff Rydberg
Det här receptet passar att laga med:
Oxfilé
Gör så här:
- Skär potatisen och köttet i tärningar, ca 1x1 cm, och hacka löken.
- Stek potatisen i lite av smöret och oljan tills den fått färg och mjuknat. Smaka av med salt och peppar.
- Stek sedan löken i smör till den börjar få färg.
- Stek köttet sist på hög värme i smör och olja och smaka av med salt och peppar. Köttet ska få färg men inte bli genomstekt.
- Lägg kött och potatis på en tallrik.
- Hacka persilja och strö över tallriken och servera med senap och en äggula om du vill.
Fler recept med Oxfilé
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA