30 min
4 port

Biffstroganoff 

  • 600 g innanlår
  • 1 rödlök
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 gullök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk tomatpure 
  • 1 tsk kalvfond
  • 1 tsk soja
  • 1 msk smör
  • Salt och svartpeppar

Tillbehör

  • 2 dl jasminris
  • 4 inlagda gurkor
  • 1 kruka persilja

Biffstroganoff med jasminris och saltgurka

Det här receptet passar att laga med:
Innanlår

Gör så här:

    1. Skiva innanlåret i tunna strimlor, stek lite i taget i en het panna, lägg det stekta åt sidan på en tallrik.
    2. Skiva lök och vitlök tillsätt i pannan tillsammans med allt kött, smält tillsammans ca 2 minuter med en klick smör. 

    3. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
    4. Tillsätt sedan creme fraiche, tomatpure, senap, fond, lite vatten och senap, låt koka ihop. 

    5. Låt sjuda tills dess att riset är klart, smaka av grytan med salt och peppar.  

Fler recept med Innanlår

  • Tacos med guacamolehummus
    4 port
    Innanlår| lövbiff
  • Catarina Königs råbiff deluxe
    2 port som huvudrätt, 4 som förrätt
    Innanlår| Oxfilé| Ryggbiff
  • Pepparrotsfyllda rullader på rotfruktsbädd
    4 port
    Innanlår
  • Het röd currygryta med citrongräs
    6 port
    Innanlår

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA