30 min
4 port

Ryggbiff

  • 600 g ryggbiff
  • 1 msk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 vitlöksklyfta

Tillbehör

  • 200 g tomater
  • 2 dl majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 romansallad
  • 4 ägg
  • 1 rödlök
  • 1 baguette
  • 100 g färsk pepparrot

Bookmaker toast med ryggbiff och pepparrot

Det här receptet passar att laga med:
Ryggbiff

Gör så här:

    1. Lägg fram köttet i rumstemperatur, har du det i bit så skär i 4 lika stora skivor. Salta och peppra.
    2. Stek i en väldigt het panna med lite olja i botten ca 2 minuter på varje sida. Efter 2 minuter på varje sida tar du av stekpannan från plattan, lägger i en klick smör och vitlöken för att ösa köttet med. När köttet är 55 grader så lägger du dom åt sidan och låter vila minst 10 minuter. Ställ tillbaka stekpannan på plattan, ha i en klick smör till och stek därefter brödet i samma panna. 

    3. Blanda majonnäsen med dijonsenapen och smaka upp med salt och peppar. 

    4. Skiva dina grönsaker separera äggvitan från gulan och riv pepparroten. Skiva tillsist köttet och montera ihop din smörgås. 

Fler recept med Ryggbiff

  • Ryggbiff tagliata
    6 port
    Ryggbiff
  • Pho med ryggbiff
    4 port
    Ryggbiff
  • Catarina Königs råbiff deluxe
    2 port som huvudrätt, 4 som förrätt
    Innanlår| Oxfilé| Ryggbiff
  • Ryggbifftaco med het mangosås
    6 port
    Ryggbiff

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA