30 min
8 port
Ingredienser
- 1 förkokt julskinka
- 1 dl lönnsirap
- 1/2 dl ljust muscovadosocker
- 1 msk bourbon
- 1 vitlöksklyfta
- 1 tumbit riven ingefära (10–15 g)
- Kryddnejlikor
Bourbonglaserad julskinka
Det här receptet passar att laga med:
Julskinka
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225°.
- Ta bort eventuell svål på julskinkan och skär ett rutmönster i fettet.
- Blanda alla ingredienser och pensla över skinkan innan den går in i ugnen i ca 20–25 min. När halva tiden har gått – ta ut skinkan och pensla med glace en gång till.
- Sätt en nejlika i varje ruta, tranchera och servera!
Fler recept med Julskinka
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA