30 min
6 port
Ingredienser
- 500 g färsk brysselkål
- 50 g smör
- 50 g hasselnötter
- 1 apelsin
- 50 g mögelost
- 150 g tärnat bacon
Brysselkålsallad
Det här receptet passar att laga med:
Tärnat bacon
Gör så här:
- Dela brysselkålen på mitten och klyfta apelsinerna.
-
Stek baconet på medelvärme i en panna, när baconet fått gyllenbrun färg lägger du i brysselkålen, hasselnötterna och en klick smör. Stek på medelvärme tills brysselkålen fått fin färg.
- Bryn resterande smör i en kastrull.
-
Smula över mögelost, toppa med brynt smör och apelsinklyftor.
Fler recept med Tärnat bacon
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA