30 min
4 port
Chorizogryta
- Ca 500 g chorizo eller lammkorv
- 1 gul lök
- 1 paprika
- 2 morötter
- 3 dl grädde
- 1 msk tomatpuré
- 1 msk ketchup
- 1 tsk salt
- 1/2 tsp svartpeppar
- 2 dl ris
Snabb krämig chorizogryta
Det här receptet passar att laga med:
Chorizo
Gör så här:
-
Skär upp chorizon eller lammkorven i bitar. Stek i en panna på medelvärme tills korven får en gyllenbrun färg och lite av vätskan fått koka bort.
-
Skiva paprika, lök och morötter.
-
Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
-
Tillsätt tomatpuré, ketchup, salt/peppar och grönsaker i pannan, låt steka ett par minuter tills löken blivit glansig.
-
Häll grädde i pannan och låt koka upp. Låt koka tills riset är klart.
-
Smaka av grytan med salt och peppar, ät tillsammans med en sallad och ris.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA