20 min
4 port
Ingredienser
- 500 g gnocchi, tillagad
- 400 g salsicciakorv eller salsicciafärs
- 1 kruka salvia
- 1 citron
- 1 klyfta vitlök
- 200 g bladspenat
- 150 g coctailtomater
- 50 g smör
- 100 g parmesanost
- Salt och peppar
Gnocchi med salsiccia och salvia
Det här receptet passar att laga med:
Salsiccia, Salsicciafärs
Gör så här:
- Ta av skinnet från korven och hacka ner den i små bitar, alternativt öppna paketet med färs och töm det i stekpannan. Stek på medelvärme i lite olja.
-
Dela tomaterna, hacka salvian och vitlöken och riv skalet på din citron.
-
När färsen fått fin färg lägger du i smöret och låter smälta, lägg därefter i gnocchin och låt steka 1 minut innan du tillsätter alla grönsaker utom spenaten.
-
Lägg till sist i spenaten, pressa i saften från en citron, salta och peppra. Avsluta med att riva över parmesan.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA