20 min
4 port

Ingredienser

  • 500 g gnocchi, tillagad
  • 400 g salsicciakorv eller salsicciafärs
  • 1 kruka salvia
  • 1 citron
  • 1 klyfta vitlök
  • 200 g bladspenat
  • 150 g coctailtomater
  • 50 g smör 
  • 100 g parmesanost
  • Salt och peppar

Gnocchi med salsiccia och salvia

Det här receptet passar att laga med:
Salsiccia, Salsicciafärs

Gör så här:

  1. Ta av skinnet från korven och hacka ner den i små bitar, alternativt öppna paketet med färs och töm det i stekpannan. Stek på medelvärme i lite olja. 
  2. Dela tomaterna, hacka salvian och vitlöken och riv skalet på din citron. 

  3. När färsen fått fin färg lägger du i smöret och låter smälta, lägg därefter i gnocchin och låt steka 1 minut innan du tillsätter alla grönsaker utom spenaten. 

  4. Lägg till sist i spenaten, pressa i saften från en citron, salta och peppra. Avsluta med att riva över parmesan. 

 

 

 

Fler recept med Salsiccia, Salsicciafärs

  • Salsicciapasta
    4 port
    Salsiccia
  • Salsicciabullar i tomatsås
    4 port
    Salsiccia
  • Charkuterikrans
    4 port
    Chorizo| Ost| Salsiccia
  • Festliga ägghalvor med tre fyllningar
    8 port
    Salsiccia| salsicciafärs| varmrökt fjällröding

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA