30 minuter
4 port
Korv
- 400 g Gårdssällskapets chorizo
- 400 g Gårdssällskapets salsiccia
Fetaostkräm
- 100 g fetaost
- 1.5 dl creme fraise
- 50 g persilja
- 50 g timjan
- 50 g rosmarin
- 1 st citron
- 1/2 tsk chiliflakes
- 1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar
Spetskål
- 1 stor spetskål
- 2 msk olivolja
- 2 tsk flingsalt
Grillade korvar med fetaostkräm och spetskål
Det här receptet passar att laga med:
Chorizo, Salsiccia
Gör så här:
- Lägg dina korvar på ett fat tillsammans med den delade spetskålen, ringla över olivolja och salt.
-
Smula din fetaost med en gaffel i en skål, hacka örterna och blanda upp med den smulade fetaosten. Riv i vitlöken och blanda ihop allt med crème fraise. Smaka av med salt, peppar och chiliflakes och ställ in i kylen.
-
Grilla nu dina korvar och spetskålen. Börja på direkt värme och var inte rädd för att ge spetskålen ordentligt med färg, flytta sedan över till indirekt värme och se till så korvarna verkligen blir genomstekta.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA