45 min
4 port
Ingredienser
- 500 g falukorv (går bra med kycklingmiddagskorv)
- 1 gul lök
- 1 msk tomatpuré
- 1 tsk dijonsenap
- 2.5 dl grädde
- 1 dl mjölk
- 1 msk smör
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk svartpeppar
- 2 dl jasminris
Korvstroganoff med ris
Det här receptet passar att laga med:
Falukorv, Kycklingsmiddagskorv
Gör så här:
-
Skiva upp falukorven och skär därefter i kvartar. Hacka upp löken och lägg åt sidan.
-
Stek falukorven på medelvärme i en klick smör tills den får en fin gyllenbrun färg. Lägg då i lök och tomatpuré och stek tillsammns till löken blir glansig och fin.
-
Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
-
Häll i grädde, mjölk och dijonsenap i stekpannan och låt koka ihop.
-
Servera stroganoffen med ris.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA