1h
4 port
Marinerade kycklingklubbor
- 1 kg kycklingklubbor
- 5 msk ketchup
5 msk soja - 3 tsk hot sauce
- 1 msk torkad oregano
- 1 msk torkad timjan
- 1 msk torkad paprikapulver
- 1 msk torkad vitlökspulver
- smör
- 1 dl vatten
Asiatisk gurksallad
- 1 gurka
- 4 msk japansk soja
- 2 msk risvinäger
- 2 tsk sesamolja
- 2 nypa strösocker
- 4 tsk rostade sesamfrön
Kycklingklubbor med asiatisk gurksallad
Det här receptet passar att laga med:
Kycklingklubbor, Kycklingvingar
Gör så här:
- Blanda ihop alla ingredienser till såsen och marinera klubborna, helst någon timme innan tillagning.
- Sätt ugnen på 225’.
- Häll vattnet i en ugnsfast form och lägg i klubborna.
- Klicka över smör.
- Tillaga i 30 min tills innertemperaturen är ca 82 grader intill benet.
- Ös gärna såsen över klubborna några gånger under tillagning.
- Servera med kokt ris och asiatisk gurksallad.
Gurksallad
- Skiva gurkan i 0,5 cm breda skivor eller smasha gurkan med baksidan av kniven. Skär i munsstora bitar.
- Blanda gurkan med resterande ingrediender i en skål.
Fler recept med Kycklingklubbor, Kycklingvingar
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA