Påskrecept

Låt oss hjälpa dig med påskbordet!

  • Laxtoast
    4 port
    Tillbehör
  • Paj med rökt fjällröding och sparris
    6–8 port
    Fjällröding
  • Våfflor med tre olika toppings
    4 port
    kallrökt regnbågsfilé| flatrökt skinka| ägg| hjortronmarmelad
  • Mandelpotatiskroketter med ädelost och bacon
    4-6 port
    Tärnat bacon
  • Brietårta
    4–6 port
    Tillbehör
  • Hjortstek med rotselleripuré och rödvinssås
    4 port
    Hjortfilé| hjortstek
  • Potatis-i-skalet-paj med ost och bacon
    6-8 port
    Bacon
  • Citronfläskfilé med rosmarin
    4 port
    Fläskfilè
  • Filodegspaj med spenat och fetaost
    ca 4–6 port
    Tillbehör
  • Festliga ägghalvor med tre fyllningar
    8 port
    Salsiccia| salsicciafärs| varmrökt fjällröding
  • Världens köttbullar
    10-12 port
    Nötfärs| lammfärs| fläskfärs| viltfärs
  • Broccoligratäng med bacon
    4 port
    Tärnat bacon
  • Hjortstek med hasselbackade rotfrukter och gräddsås
    4 port
    Hjortstek
  • Grillad fläskkarré med quinoasallad
    4 port
    Fläskkarré
  • Gårdssällskapets biff tagliata
    6-8 bufféportioner
    Rostbiff
  • Basilikapotatis
    4 port
    Tillbehör
  • Grillad rostbiff med fransk potatissallad
    6 port
    Rostbiff
  • Baconlindade dadlar med ädelost
    6 port
    Bacon