25 min
4 port
Ingredienser
- 500 g kassler
- 500 g färsk fylld pasta (2 förpackningar av den smak du gillar)
- 1 burk finkrossade tomater á 400 g
- 1 burk konserverade körsbärstomater á 400 g
- 1 tsk balsamvinäger
- 1 tsk kalvfond
- 2 dl vatten
- Salt och peppar
- 2 förpackningar mozzarella
- Parmesan
Pasta med kassler
Det här receptet passar att laga med:
Kassler
Gör så här:
- Värm ugnen till 175 grader varmluft eller 200 grader över och undervärme.
- Blanda krossade tomater, konserverade körsbärstomater, balsamvinäger, kalvfond, vatten och salt och peppar i en ugnsfast form.
- Skär kasslern i ca 1 cm tjocka skivor innan du tärnar kasslern i ca 1 cm stora tärningar.
- Blanda den okokta pastan och kasslern i tomatsåsen.
- Riv mozzarellan i bitar och fördela över gratängen. Avsluta med att riva ett rejält lager parmesan över allt och stoppa in den i ugnen.
- Baka av i ugnen i 15 minuter eller tills den fått fin färg.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA