1 h
2–4 port
Ingredienser
- 10 ungefär lika stora färskpotatisar
- 2–3 krukor basilika
- 1,5 dl olivolja
- 1 dl rapsolja
- 1,5 dl finriven parmesan
- 0,5 dl pinjenötter
- 1 stor vitlöksklyfta, riven
- 2 st schalottenlökar, skivade
- Salt och peppar
Pestopotatis
Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör
Gör så här:
- Mixa ihop peston. Grovhacka basilika och lägg i en bunke tillsammans med pinjenötter, vitlök, oljor, parmesan, salt och peppar.
- Mixa till peston är slät.
- Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Låt svalna helt.
- Skiva den i halvor eller mindre bitar. Blanda ihop med peston och skivad schalottenlök.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA