1 h
4 port
Ingredienser
Buljong
- 1/2 chili, finhackad
- 3 schalottenlökar, finhackade
- 3 vitlöksklyftor, finhackade
- 3 cm ingefära, finhackad
- 1,5 liter hönsbuljong
- 2 msk soja
- 1 msk fisksås
Topping
- 2 ryggbiffar, stekta medium rare och skivade
- 250 g äggnudlar
- Hönsbuljongtärning
- 1 rödlök, skivad tunt
- 2 salladslökar, skivade
- 250 g champinjoner, skivade
- 1 lime, delad i klyftor
- Böngroddar
- 1 pak choi, delad
- Chili, skivad
- Koriander
- Salt och peppar
Pho med ryggbiff
Det här receptet passar att laga med:
Ryggbiff
Gör så här:
- Hetta upp olja i en kastrull och stek chili, schalottenlök, vitlök och ingefära utan att det tar färg.
- Häll på buljong, soja och fisksås.
- Låt puttra cirka 30–40 minuter, smaka av.
- Salta och peppra köttet.
- Koka nudlar enligt anvisningar med en hönsbuljongtärning.
- Stek köttet mediumrare och skiva.
- Lägg i svamp och pak choi någon minut i soppan.
- Servera allting med nudlar i botten, på med buljong och toppa med ryggbiff, pak choi, rödlök, chili, salladslök, böngroddar, koriander och lime.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA