1 h
6 port

Rödcurry

  • 800 g innanlår
  • 1 gul lök
  • 3 klyftor vitlök
  • 1 zucchini
  • 1 röd paprika
  • 1 burk vattenkastanjer (ca 200 g)
  • 1 burk minimajs (ca 400 g)
  • 1/2 msk citrongräs
  • 2 msk röd curry (Här kan du ta mindre om du vill ha svagare gryta)
  • 1 krm torkade korianderfrön
  • 400 ml kokosgrädde

Tillbehör

  • 3 dl ris
  • 2 lime
  • 1 kruka koriander

    Het röd currygryta med citrongräs

    Det här receptet passar att laga med:
    Innanlår

    Gör så här:

      1. Skiva biffen och stek i omgångar. Lägg åt sidan. Hacka lök, paprika och vitlök och stek på hög värme i en panna. Tillsätt sedan kött, röd curry, citrongräs, korianderfrön, majs och vattenkastanjer. Stek på hög värme nån minut till under omrörning. Tillsätt sedan kokosgrädden och låt koka ihop, dra ner värmen till låg värme. 

      2. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.   

      3. Smaka upp grytan med salt, röd curry och lime servera sedan tillsammans med ris. 

    Fler recept med Innanlår

    • Tacos med guacamolehummus
      4 port
      Innanlår| lövbiff
    • Catarina Königs råbiff deluxe
      2 port som huvudrätt, 4 som förrätt
      Innanlår| Oxfilé| Ryggbiff
    • Pepparrotsfyllda rullader på rotfruktsbädd
      4 port
      Innanlår
    • Krämig höstgryta med kantareller och nötskav
      4 port
      Innanlår

    En fantastiskt flexibel låda kött

    Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

    BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA