30 min
4-6 port
Ingredienser
- 200 g rödbetor
- 200 g rödkål
- 1 rödlök
- 2 dl majonnäs
- 1.5 dl creme fraiche
- 1 tsk dijonsenap
- 1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar
Rödbetscoleslaw
Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör
Gör så här:
- Skala rödbetor och lök. Strimla eller riv rödkål, rödbetor och lök.
- Blanda creme fraiche, majonnäs, dijon, salt och peppar i en skål.
- Blanda ihop allt i en skål och låt stå kallt gärna en timme.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA