ca 45 min
ca 4 port
Ryggbiff
- 4 skivor ryggbiff med kappa, skivad
Rödbets-
tzatziki
- 250 g rödbetor
- 2,5 dl turkisk yoghurt
- 3 vitlöksklyftor
Bönsallad
- 400 g haricots verts
- 2,5 msk balsamvinäger
- 1,5 tsk dijonsenap
- Några nävar ruccola
- 150 g fetaost
Ryggbiff med bönsallad och rödbetstzatziki
Det här receptet passar att laga med:
Ryggbiff
Gör så här:
- Börja med att koka rödbetorna tills de är mjuka.
- Skölj sedan kallt och dra av skalet. Riv sedan rödbetorna grovt och blanda med turkisk yoghurt och pressad vitlök.
- Smaka av med salt och svartpeppar.
- Koka upp lättsaltat vatten och blanchera haricots verts 2 minuter.
- Lägg sedan i en skål och ha på balsamvinäger och dijonsenap. Krydda med salt och svartpeppar och blanda runt. Avsluta med att vända ner ruccolan och smula över fetaost.
- Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek köttet ett par minuter på varje sida.
- Låt vila ett par minuter och servera sedan med bönsallad och tzatzikin.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA