30 min
4 port
Ingredienser
- 4 kycklingfiléer
- 1 tsk torkad timjan
- 1 tsk torkad rosmarin
- 250 g körsbärstomater
- 1 dl kalamata oliver
- Crema di balsamico
- 1 rödlök
- 200 g fetaost
- Salt
- Peppar
- Olivolja
Ugnsbakad kycklingfilé
Det här receptet passar att laga med:
Kycklingfilé
Gör så här:
- Hetta upp ugnen till 200°.
- Placera kycklingfiléerna i ugnsfast form tillsammans med körsbärstomater, oliver och klyftor av rödlök. Pensla kycklingen med olivolja och krydda med timjan, rosmarin, salt och peppar.
- Baka i ugnen i ca 15 minuter eller tills innertemperaturen nått 72°.
- Smula fetaost och ringla balsamico över kycklingen strax innan den är färdig och låt baka tills den är klar.
Servera med sallad, potatis eller pasta och gärna några basilikablad!
Fler recept med Kycklingfilé
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA