

60 min
4 port
Ingredienser
- 1 färdig våffelmix
- 50 g finriven parmesanost
Laxvåffla
- 250 g kallrökt regnbågdfilé
- 2 dl smetana
- 1 liten hackad rödlök
- 1-2 avokados
- 1 citron (klyftad)
- 1 knippe dill
Frukostvåffla
- 150 g flatrökt skinka
- 150 g lagrad ost
- 4 ekoägg (stekta)
- Dijonsenap
- Gräslök
Hjortronvåffla
- 110 g hjortronmarmelad
- 2 dl vispad grädde
Våfflor med tre olika toppings
Det här receptet passar att laga med:
kallrökt regnbågsfilé, flatrökt skinka, ägg, hjortronmarmelad
Gör så här:
Våffelsmet
- Blanda ihop våffelmixen enligt anvisningarna på förpackningen
- Dela upp smeten i två delar
- Riv ner 50 g parmesanost i ena våffelsmeten
- Grädda våfflorna som vanligt och låt svalna på galler
Laxvåffla
- Toppa en parmesanvåffla med smetana, finhackad rödlök, kallrökt regnbågsfilé, skivad avokado, citron och dill.
Frukostvåffla
- Bre på en klick dijonsenap på en parmesanvåffla. Toppa med lagrad ost, flatrökt skinka, stekt ägg och gräslök.
Hjortronvåffla
- Toppa en vanlig våffla med lättvispad grädde och hjortronmarmelad.

En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA