60 min
4 port

Ingredienser

  • 1 färdig våffelmix
  • 50 g finriven parmesanost

Laxvåffla

  • 250 g kallrökt regnbågdfilé
  • 2 dl smetana
  • 1 liten hackad rödlök
  • 1-2 avokados
  • 1 citron (klyftad)
  • 1 knippe dill

Frukostvåffla

  • 150 g flatrökt skinka
  • 150 g lagrad ost
  • 4 ekoägg (stekta)
  • Dijonsenap
  • Gräslök

Hjortronvåffla

  • 110 g hjortronmarmelad
  • 2 dl vispad grädde

Våfflor med tre olika toppings

Det här receptet passar att laga med:
kallrökt regnbågsfilé, flatrökt skinka, ägg, hjortronmarmelad

Gör så här:

Våffelsmet

  1. Blanda ihop våffelmixen enligt anvisningarna på förpackningen
  2. Dela upp smeten i två delar
  3. Riv ner 50 g parmesanost i ena våffelsmeten
  4. Grädda våfflorna som vanligt och låt svalna på galler

Laxvåffla

  1. Toppa en parmesanvåffla med smetana, finhackad rödlök, kallrökt regnbågsfilé, skivad avokado, citron och dill.

Frukostvåffla

  1. Bre på en klick dijonsenap på en parmesanvåffla. Toppa med lagrad ost, flatrökt skinka, stekt ägg och gräslök.

Hjortronvåffla

  1. Toppa en vanlig våffla med lättvispad grädde och hjortronmarmelad.

Fler recept

  • Pizzapiroger
    4 port
    Flatrökt skinka| bacon
  • Eggs Benedict
    4 port
    Flatrökt skinka| Ägg
  • Clubsandwich
    ca 4 port
    Flatrökt skinka| Bacon| Kycklingfilé

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA