1 h
4–5 port
Ingredienser
- 500 g viltfärs
- 1 finhackad rödlök
- 1 ägg
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk svartpeppar
- 1/2 tsk vitpeppar
- 1/2 rivet äpple
- 1 dl finhackade kantareller
- 1 msk viltfond
- 1/2 dl grädde
- 2 tsk dijonsenap
Viltfärsbullar
Det här receptet passar att laga med:
Viltfärs
Gör så här:
- Stek kantareller och lök i smör.
- Blanda alla ingredienser och rulla till bullar.
- Stek i smör tillsammans med mer äpple och kantareller. Det går utmärkt att låta bullarna gå klart i ugnen.
- Frys in eller servera direkt!
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA