Fläskschnitzel
HUR SKA JAG TILLAGA FLÄSKSCHNITZEL?
Innanlåret skivat i tunna skivor. En underskattad detalj som har en mild smak och är utmärkt för såväl den snabba vardagsmiddagen som fest. Banka ut och stek som den är, strimla ner den i en wok eller panera och stek frasig. En mångsidig fläskdetalj som passar alla hushåll!
Steka fläskschnitzel
Snabba tips för att steka fläskschnitzel
- Se till att skivorna är rumstempererade.
- Banka ut skivorna lite med en kötthammare eller stekpanna.
- Salta rikligt på bägge sidorna.
- Stek köttet cirka 1-2 minuter per sida på medelvärme i en klick smör.
- Låt köttet vila innan du skär upp det.
Vår rekommendation
Lägg skivorna på en skärbräda och banka ut lite med en hammare eller stekpanna. Panera sedan i mjöl, ägg och ströbröd. Stek krispig i rikligt med smör. Servera med ett kryddsmör och ugnsbakad potatis.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA