Kassler

Vad är kassler?

Vi använder kotlettrad med fettkappa som saltas varsamt och sedan alspånsröks tills den är färdig att äta. Fettet behåller vi för att det tillför mycket smak under rökningen. Utmärkt att skiva ner i en sallad, ha som grund i en pastasås eller varför inte klassikern, kasslergratäng? 

ALLA RECEPT MED KASSLER >

Vår rekommendation

Hacka lök, vitlök och persilja. Strimla kasslern. Stek löken mjuk i lite olivolja. Tillsätt creme fraiche, persilja och svartpeppar. Ställ åt sidan. Koka pasta och när den är klar så tillsätter du kasslern i stekpannan och blandar upp med pastan. Toppa med parmesan, svartpeppar och lite hackad persilja. 

Eller prova Kassler med ratatouille >

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA