Salsiccia

HUR SKA JAG TILLAGA SALSICCIA?

Salsiccia är en färskkorv och behöver därför genomvärmas. Vid tillagning av exempelvis en tomatsås med salsiccia bör korvarna slantas och stekas eller grillas innan för att maximera smaken. Ett tips är även att testa klippa upp naturskinnet och steka korvköttet som färs till pasta. Självklart är korven underbart god att lägga på grillen bara som den är!

ALLA RECEPT MED SALSICCIA >

Salsiccia med potatissallad kapris och citronaioli

ca 4 port
Läs mer Salsiccia

Vad innehåller salsiccia?

Gårdssällskapets salsiccia är en färskkorv med en kötthalt på ca 85%. Korven är gjord på fläskkött och har smaker av vitlök och fänkål. Vår salsiccia är fri från gluten, laktos, mjölk-, soja, o-ärtprotein och ägg.

ALLT OM KÖTT>

Sliders- plock till buffén
ca 6-8 port
Läs mer Nötfärs|Chorizo|Salsiccia

Vad passar salsiccia till?

Den kryddiga salsiccian passar bra som smakförhöjare i sallader, grytor, pastarätter, gratänger eller på pizza.

ALLA RECEPT MED SALSICCIA >

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA